Umbro a filmat pe „Ilie Oană” clipul de promovare al echipamentului pentru Euro 2012 al echipei naţionale a Suediei!

Redactia -

Umbro a filmat pe „Ilie Oană” clipul de promovare al echipamentului pentru Euro 2012 al echipei naţionale a Suediei!

Surpriză mare luni, 14 mai 2012, la Ploieşti! Firma de echipament sportiv Umbro, din Anglia, a ales arena Ilie Oană drept cadru pentru filmarea clipului de promovare a tricourilor, şorturilor şi jambierelor ce vor fi purtate, la Euro, în Polonia şi Ucraina, de către fotbaliştii din echipa naţională a Suediei. S-a făcut imediat legătura între culorile predominante de pe stadionul din cartierul de este al Ploieştiului şi cele ale primei reprezentive scandinave: galben şi albastru. Filmările au debutat la ora 7 şi s-au întins până la 18.00, potrivit celor declarate, în exclusivitate pentru www.gazetaph.ro, de către Cosmin Manea (foto, în tricoul albastru al „lupilor”), membru în staff-ul executiv al SC FC Petrolul. Au fost prezenţi trei internaţionali suedezi, mai precis Kim Kallstrom (foto sus stânga, alături de Manea), de la Olympique Lyon, Olof Mellberg, de la Olympiacos Pireu (foto dreaptaJuniorii_Petrolului_cu_Olof_Melberg_la_Ilie_Oana_14_mai_2012_mica, cu nr. 3, împreună cu şapte dintre juniorii Petrolului, echipaţi în… internaţionali suedezi!), şi Andreas Granqvist, de la Genoa (foto jos stânga).

Mellberg (34 de ani) şi Granqvist (27 de ani) sunt apărători, iar Kallstrom (29 de ani) – mijlocaş. Primul are cele mai multe selecţii dintre ei (103 şi 7 goluri), ultimul îl urmează, cu 90, dar are goluri marcate în plus (16), iar al doilea a bifat doar 16 selecţii şi 2 reuşite, în echipa naţională a Suediei. Filmările au fost făcute în compania unor figuranţi îmbrăcaţi în costume de vikingi, dar şi unor juniori din centrul de profil al SC FC Petrolul. Pe timpul celor aproape 12 ore de producţie a clipului publicitar, participanţii s-au mai relaxat în vestiarul primei echipe a găzarilor, iar machiajul s-a făcut în cabina de vizavi de cea a arbitrilor. „A fost o zi Cosmin_Manea_si_Andrea_Granqvist_Ilie_Oana_14_mai_2012_micainedită, avându-i alături pe cei trei internaţionali suedezi, care – deşi nu au dat decalaraţii – au acceptat cu mare plăcere şi amabilitate, mereu cu zâmbetul pe buze, să se fotografieze cu cei prezenţi la faţa locului”, a spus Cosmin ManeaKim_Kallstrom_la_machiaj_Ilie_Oana_14_mai_2012_mica pentru www.gazetaph.ro.

Iată cum arena de patru stele, recent omologată de UEFA, a Ploieştiului atrage deja personalităţi fotbalistice din străinătate şi firme de echipament sportiv, care o aleg drept fundal de promovare. E drept că şi prezenţa, în număr fără precedent, la echipa Petrolului a unor jucători din vestul Europei a făcut să se vorbească despre oraş şi despre stadionul ecologic al acestuia. Cum „lupii” s-au salvat de la retrogradare, mai ales graţie acestor străini, este de aşteptat ca, pe viitor, mediatizarea lor să ne mai ofere şi alte surprize plăcute.