UMF „Carol Davila” a început cursurile la Ploieşti. Iulian Dumitrescu: Obiectiv atins. Planurile pentru SJU Ploieşti

Redactia -

UMF „Carol Davila” a început cursurile la Ploieşti. Iulian Dumitrescu: Obiectiv atins. Planurile pentru SJU Ploieşti

Iulian Dumitrescu anunţă că a fost atins un nou obiectiv din acest mandat la conducerea Consiliului Judeţean Prahova.

„În calitate de președinte al Consiliului Județean Prahova, mi-am dorit foarte mult să pregătim, la noi în județ, doctori și asistente medicale. De aceea, am fost extrem de bucuros să particip la deschiderea anului universitar la secţia de la Ploieşti a Universităţii de Medicină şi Farmacie ‘Carol Davila’.
Îmi doresc să avem studenţi de la UMF ‘Carol Davila’ în Spitalul Judeţean de Urgenţă ‘Dr. Constantin Adreoiu’, să avem rezidenţi, să lucreze în spitalul nostru cei mai buni profesori doctori de la Bucureşti.
De asemenea, îmi doresc transformarea SJU Ploieşti în spital clinic universitar”, a declarat preşedintele Iulian Dumitrescu.
 
„Vreau să mulțumesc conducerii Universității de Medicină și Farmacie ‘Carol Davila’, în special domnului Rector Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga, pentru deschiderea de care au dat dovadă atunci când le-am propus să înființeze această secție la Ploiești. De asemenea, le mulțumesc partenerilor noștri de la Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești și de la Spitalul Județean de urgență „Dr. Constantin Andreoiu” pentru implicarea în acest proiect”, a mai declarat preşedintele CJ Prahova.