Un bărbat a căzut leșinat într-o cisternă pe care o igieniza la o spălătorie auto din Ploiești

Daniel Dimache -

Un bărbat a căzut leșinat într-o cisternă pe care o igieniza la o spălătorie auto din Ploiești

 

La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 18:45, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că, un bărbat, în timp ce curăța o cisternă, în calitate de angajat al unei spălătorii auto din municipiu ar fi căzut în ea, ulterior aflându-se în stare de inconștiență.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiu, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

ISU Prahova a mobilizat următoarele mijloace: o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Din primele informații, victima executa activități de igienizare în interiorul cisternei, care era goală. În trecut însă, a transportat ciclopentan.
Bărbatul a fost scos cu rapiditatea și s-au început manevrele de resuscitare.
Din fericire după efectuarea protocolului de resuscitare și administrarea de medicamentație victima a ieșit din stop cardio-respirator, a informat ISU Prahova.
A fost intubat, cu puls stabil și transportat la UPU.

Spălătoria auto este situată în Ploiești, pe strada Gh. Gr. Cantacuzino.