Un membru fondator al AS Petrolul ’52 Ploiești a demisionat din Comitetul Director! Fostul căpitan al găzarilor, Constantin Ștefan, declară că s-a săturat să mai fie de decor într-unul dintre organismele de conducere ale clubului!

Dragos Trestioreanu -

Un membru fondator al AS Petrolul ’52 Ploiești a demisionat din Comitetul Director! Fostul căpitan al găzarilor, Constantin Ștefan, declară că s-a săturat să mai fie de decor într-unul dintre organismele de conducere ale clubului!

Așa cum scris duminică, 13 decembrie 2020, pe www.gazetaph.ro, la ședința Adunării Generale a Asociaților de la ACS Petrolul ’52 Ploiești s-a dezbătut un subiect extrem de delicat, mai precis dacă urma sau nu a se continua cu același staff tehnic la echipa „lupilor”. Ulterior, în ședința Comitetului Director (CD), s-a decis a nu se ține cont de recomandarea membrilor acestui organism – care sunt și fondatori ai AS Petrolul ’52, devenit ulterior ACS Petrolul ’52 – să se renunțe la actualul antrenor principal. Cum reprezentanții partenerului finanțator, ca și membrii suporterilor din CD, dar nu numai, cu sau fără drept de vot, au optat pentru continuitate, unul dintre cei care au fondat AS Petrolul ’52 a acuzat că ar fi ajuns astfel un element de… decor, mai declarând și că „nu ar fi pentru prima oară când opinia mea nu a fost luată în considerare,  nu a avut nicio valoare„! Drept urmare, fost purtător de banderolă al Petrolului din primul și al doilea eșalon – „am avut destule meciuri în calitate de căpitan al Petrolului, puteam să am și mai multe, dar m-au oprit, din cauza spiritului de sacrificiu, a ambiției și a devotamentului, nu mai puțin de trei comoții cerebrale, tot atâtea disjuncții acromio-claviculare, două fracturi la oasele metatarsiene, trei coaste rupte, o entorsă de genunchi gravă, rupturi musculare!” – a demisionat astăzi, 14 decembrie 2020, din postura de membru al Comitetului Director al ACS Petrolul ’52 Ploiești.

Dar, nu numai Ștefan demisionează, ci – tot el a mai spus pentru www.gazetaph.ro – ar intenționa s-o mai facă miercuri, 16 decembrie 2020, și Haralambie Ion, alias „Hari”, mai precis cel care l-a înlocuit la un moment dat, în același CD, pe Mircea Dridea, Seniorul fotbalul ploieștean, prahovean și nu numai optând, și el, pentru retragerea din acest organism! Dacă așa va fi și în cazul lui „Hari”, ca și nu numai, vom afla totuși la momentul potrivit. Rămâne de văzut, pe cale de consecință, dacă gestul celui zis și „Chibrit” va fi copiat, zicându-se, repet, că ar mai exista și alți membri fondatori ai AS Petrolul ’52 Ploiești, în afara fostului căpitan și a ex-portarului găzarilor, care ar fi nemulțumiți de situația din prezent. Altfel, voi reveni cu o dovadă de suport material a lui Constantin Ștefan față de Centrul de Copii și Juniori al ACS Petrolul ’52 Ploiești.

Foto: www.jurnalulprahovean.ro și facsimil cerere de demisie