Un milion de euro promis „lupilor”, dacă o bat pe CFR Cluj în ultimul act al Cupei României!

Redactia -

Un milion de euro promis „lupilor”, dacă o bat pe CFR Cluj în ultimul act al Cupei României!

Preşedintele Consiliului de Administraţie al SC FC Petrolul, Florian Walter (foto; www.dolcesport.ro), a făcut public, la „Dolcesport”, că s-a promis o primă totală de un milion de euro, în cazul în care se va aduce la Ploieşti cel de-al treilea trofeu al Cupei României din istoria clubului găzarilor. Walter a declarat pentru televiziunea mai sus-menţionată că jucătorii “ar trebui să se gândească la ei, să câștige un trofeu. Mulți nu au câștigat niciun trofeu. Tot lotul are o primă de un milion de euro pentru câștigarea acestui trofeu, un milion de euro pentru ei și pentru staff”.

La rândul său, antrenorul Cosmin Contra s spus: “Să calific Petrolul într-o cupă europeană, pentru mine ar fi ceva extraordinar”. Antrenorul are la dispoziţie două încercări de a-i readuce pe „galben-albaştri” în Europa, mai întâi – astăzi, 29 mai 2013, printr-un succes în dauna echipei Gaz Metan Mediaş, situaţie în care ar fi garantată a treia poziţie din ierarhia finală, iar dacă, la Târgu Jiu, Pandurii nu se vor impune în faţa Astrei, ploieştenii vor termina chiar pe locul secund, iar a doua oară – sâmbătă, 1 iunie, la finala Cupei României-Timişoreana, împotriva echipei CFR Cluj. Vorba aceea, cu cât mai repede, cu atât mai bine!

Cum Primăria Ploieşti a promis – iar consiliul local a aprobat – o premiere de un milion de euro, în eventualitataea în care Petrolul va cuceri trofeul competiţiei KO, se deduce că întreaga sumă va fi acordată jucătorilor şi staff-ului, iar celelalte două milioane de euro, tot de la municipalitate, vor fi folosiţi pentru plata procentului de 50% din salarii şi prime, care au fost blocate în iarnă pe jumătate, până la îndeplinirea obiectivului: locurile 1-4. Ţel atins, indiferent de rezultatul cu care se va încheia meciul cu Gaz Metan Mediaş, din ultima etapă a campionatului Ligii I.