Un muncitor de pe platforma Petrobrazi, transportat la spital după ce a suferit arsuri în timpul programului de lucru

Redactia -

Un muncitor de pe platforma Petrobrazi, transportat la spital după ce a suferit arsuri în timpul programului de lucru

Marți, în incinta rafinăriei Petrobrazi, a avut loc un accident de muncă în care un muncitor a suferit arsuri în urma unei degajări puternice de abur dintr-o conductă.

„La data de 20 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț au fost sesizați despre faptul că o persoană a suferit arsuri în timpul programului de lucru, în incinta unei societăți din comuna Brazi.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că un lucrător în vârstă de 54 de ani, ar fi suferit arsuri la unul din membrele inferioare, generate de degajarea de aburi proveniți dintr-o conductă a unei instalații.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, rămânând internată.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, transmite IPJ Prahova.