Un nou buletin medical de la FC Petrolul! Dacă Saim Tudor a terminat sezonul, doi accidentați s-au refăcut, însă alți tot atâția sunt încă incerți pentru meciul cu FC Argeș!

Dragos Trestioreanu -

Un nou buletin medical de la FC Petrolul! Dacă Saim Tudor a terminat sezonul, doi accidentați s-au refăcut, însă alți tot atâția sunt încă incerți pentru meciul cu FC Argeș!

Așa cum notam recent, aflat într-o formă foarte bună, mijlocașul de bandă stângă al Petrolului Alexandru Saim Tudor a fost obligat, din nefericire, să termine acest sezon cu două etape înaintea finalului play-off-ului Ligii a II-a. Accidentarea lui din prima repriză a meciului cu Turris-Oltul Turnu Măgurele, de marți, 21 iulie, a fost prea serioasă pentru a se mai putea reface într-un timp relativ scurt de timp. În schimb, există speranțe în revenirea altor petroliști accidentați tot în orașul din județul Teleorman, Leonel Pierce și Cristian Sîrghi. Accidentările lor ar putea fi rezolvate până la ora partidei de marți, 28 iulie, 19.00, de pe arena Ilie Oană, cu FC Argeș Pitești. Aflați în recuperare, Pierce și Sîrghi pot și lipsi însă de la meciul cu Argeșul, dar ar putea și să fie măcar pe bancă, dacă nu cumva chiar pe teren.

Nu va intra sigur în raportul jocului din etapa a IV-a, cu trupa lui Ionuț Badea, în afara lui Saim, nici Adrian Nicolae, juniorul internațional în vârstă de 17 ani nedorindu-se să fie forțat după ce a fost testat „pozitiv” de două ori și, apoi, tot de atâtea ori, „negativ”. Însă, reamintesc că decizia menajării lui este una foarte bună. În schimb, accidentați și ei la meciul cvasi-decisiv cu Turris, Raul Avram (a fost schimbat la pauză) și Gabriel Deac – la faza în care l-a faultat dur, pe genunchi, dâmbovițeanul Denis Ispas, poate că avertismentul fotbalistului gazdelor teleormănene se putea transforma, mai firesc, într-un cartonaș roșu! – au trecut peste problemele medicale și sunt apți de joc, marți seara.

Altfel, Armando Vajushi, care nu a debutat încă oficial pentru FC Petrolul, ca și, de altfel, Mihai Nițescu și Adrian Nicolae, doi „U 20” talentați, o poate face împotriva echipei ex-„lupului” Nini Popescu! Venit în iarnă și evoluând numai în partide amicale în cantonamentele din Turcia, dar și în meciurile-test din țară, în care a lăsat o impresie deosebită, fostul internațional albanez va avea la dispoziție numai… două apariții în echipamentul galben-albastru! Mai exact, confruntările de acasă, respectiv din deplasare cu echipele argeșene. Astfel, le poate arăta suporterilor de ce e în stare și când combate în dueluri cu o miză foarte mare! Vajushi este apt de joc 100% și anticipez că va fi decisiv în cele două dueluri de, obligatoriu, 3 puncte, fiecare!

Foto: www.fcpetrolul.ro