Un nou proiect Comenius pentru elevii din Comarnic

Redactia -

În urma vizitei pregătitoare Comenius organizată de conducerea Clubului Copiilor „Martha Bibescu” din Comarnic din luna ianuarie a acestui an, la care au participat 13 profesori de învățământ pre-primar și primar din șase țări europene – Finlanda, Belgia, Irlanda, Spania, Ungaria și Malta–, partenerii au colaborat la întocmirea proiectului cu titlul „Pleased to Meet You!”, care a fost depus în luna februarie. Acesta a întrunit 100 de puncte la evaluare şi a fost aprobat, fiind finanţat cu sprijinul Comisiei Europene.

În perioada 17 – 24 octombrie 2012, va avea loc la Waterford – Irlanda, prima reuniune a coordonatorilor de proiect din cele nouă ţări partenere în proiect: Belgia, Finlanda, Spania, Ungaria, Irlanda, Malta, Turcia, Italia şi România.

În cadrul acestei întâlniri, profesori din cele zece şcoli partenere vor avea prilejul să pună la punct detaliile de fineţe pentru desfăşurarea în condiţii optime a proiectului în care vor fi implicaţi elevi şi profesori din localităţile unde sunt situate şcolile.