Un nou restaurant în Ploieşti Shopping City

Redactia -

Un nou restaurant în Ploieşti Shopping City

Subway, cel mai mare lanţ de restaurante de tip fast food din lume, se deschide astazi, 30 aprilie, in Ploiesti Shopping City. Vestitul operator va fi poziţionat la etajul centrului comercial şi va ocupa o suprafaţă de 50 mp.

 

Despre Subway

 

Înfiinţat în anul 1965, în Connecticut, SUA, Subway deţine în prezent peste 36.000 de restaurante, în 98 de ţări. Destinat, în principal, persoanelor cu un stil de viaţă activ, care doresc o masă echilibrată în timpul programului de lucru, Subway este recunoscut pentru faptul că oferă aceeaşi calitate oriunde în întreaga lume.

Produsele de bază sunt sandwich-urile, gamă completată de preparate crocante (crisps), supe, prăjiturele americane, băuturi calde şi reci. Sandwich-urile sunt pregătite în faţa clienţilor, după cum doresc aceştia. Toate ingredientele sunt la cel mai înalt standard, fapt ce garantează obţinerea aceleiaşi calităţi şi a aceluiaşi gust în toate unităţile lanţului.

 

Despre Ploiesti Shopping City

Ploieşti Shopping City este cel mai mare mall regional din sudul României, ce găzduieşte peste 100 de magazine, cu branduri internaţionale de renume, între care Zara, H&M, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, New Yorker, Orsay, Reserved, Office Shoes, Benvenuti, Sephora, Douglas şi mulţi alţii.

Pe lângă o gamă largă de branduri de modă, Ploieşti Shopping City dispune şi de cea mai complexă şi atractivă zonă de petrecere a timpului liber. Zona de food-court reuneşte într-un mix excelent, restaurante cu bucătării internationale dar şi cele mai cunoscute fast food-uri şi cafenele din România – KFC, Pizza Hut, La Cucina, Chopstix, Best Of, Old Beirut, Paul, Tutti Cafe, Coffeol şi Aroma.