Un ploieştean solicită sprijin juridic pentru o plângere penală împotriva Jandarmeriei

Daniel Dimache -

Un ploieştean solicită sprijin juridic pentru o plângere penală împotriva Jandarmeriei

Un ploieştean, inginerul-economist Sorin-Ioan Nicolescu a anunţat mass-media că pregăteşte o plângere penală împotriva Jandarmeriei pentru procedurile folosite la mitingul de protest din Piaţa Victoriei, la 10 august, miting la care a participat împreună cu familia. Vă prezentăm materialul remis Gazetei de Prahova de către dl. Sorin-Ioan Nicolescu, în fapt o adresă a acestuia către un avocat din Târgovişte:

„Domnului Avocat Virgil Gabriel Paun – pentru plangere penala – spre stiinta tuturor…

Domnule Avocat,

Va rog sa ma ajutati pentru a formula si eu o plangere impotriva procedurilor Jandarmeriei la Mitingul de Protest „# FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE” la care am participat, impreuna cu familia mea, la Bucuresti, in data de 10 august 2018 (intre orele 18:oo – 22.1o)

Mentionez ca am probe audio-video, martori si fotografii cu afectiunea de la ochi, provocata de gazele lansate de jandarmi.

Va pregatesc si pentru dumneavoastra un DVD cu documente probatorii foto-video. 

Consider ca a viata mea si a familiei mele au fost puse in pericol.

Vreau sa cunosc cu ce substante chimice am fost loviti in zona intrarii pe Calea Buzesti, la orele 21.50, atunci cand ne-am indreptat spre Gara de Nord (la trenul la care aveam bilet de intors la Ploiesti – la orele 22.40 …).

Vreau sa solicitati si sa verificati fisele psihologice ale jandarmilor care au participat la aceasta represiune, inclusiv ale „comandantilor” !

Totodata, va rog sa ma includeti si pe mine ca martor la agresiunea impotriva dumneavoastra, cand jandarmii v-au aruncat cu spray lacrimogen in ochi atunci cand v-ati recomandat ca avocat …

Anexez cateva foto-documente, foto-copia dupa C.I. si un set cu articole de presa referitoare la aceste agresiuni impotriva noastra.

Cu deosebita consideratie, 

ing.-econ. Sorin-Ioan Nicolescu – Ploiesti – Tel.: 0722…..”