Un primar liberal prahovean a trecut la PSD

Daniel Dimache -

Un primar liberal prahovean a trecut la PSD

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a anunţat, astăzi, trecerea unui primar PNL la formaţiunea social-democrată, prin intermediul reţelelor de socializare:

„Un nou membru apreciat de comunitatea sa în echipa noastră – domnul primar al comunei Sângeru, Radu Gheorghe!

Numeroși primari capabili ai PNL și-au pierdut încrederea în propriul partid și se alătură Partidului Social Democrat.

 Unul dintre exemplele concrete este chiar Radu Gheorghe, primarul PNL din comuna prahoveană Sângeru, care va candida din partea Partidului Social Democrat pentru un nou mandat, la alegerile locale din acest an.

 Trebuie să știți că domnul primar Radu Gheorghe este unul dintre edilii prahoveni foarte apropiați de comunitate. Și-a exprimat dorința de a candida la viitoarele alegeri locale din partea echipei noastre și, împreună cu echipa PSD Prahova, dar și alături de susținătorii dumnealui din comuna Sângeru, va rămâne, cu siguranță, la conducerea administrativă a localității din nordul județului nostru!

🤝 Eu îl voi susține cu toate puterile mele pentru că, în ultimii ani, am avut o colaborare excelentă și știu, prin natura muncii mele, că este un primar competent și responsabil!

Mă bucur că un primar gospodar, cum este domnul Radu Gheorghe, a ales echipa noastră și sunt sigur că împreună vom continua dezvoltarea Prahovei prin modernizarea comunității locale din comuna Sângeru!”