Un primar prahovean îşi face publicitate pe online cu aluzii sexuale la afacerea familiei

Daniel Dimache -

Un primar prahovean îşi face publicitate pe online cu aluzii sexuale la afacerea familiei

Vasile Cordoş se numeşte şi este primar în comuna Măneciu. Până să ocupe demnitatea publică a avut o afacere în domeniul producerii de mobilă, pe care a lăsat-o apoi spre administrare familiei, întrucât s-ar fi aflat în incompatibilitate.

 

Domnul primar Cordoş, însă, se mai trezeşte visând la mediul privat şi îşi promovează afacerea familiei pe social media. De exemplu, într-o postare cel puţin ciudată de pe pagina sa de facebook, unde amestecă binişor viaţa personală, activitatea la primărie, cea politică şi afacerile. „Pecanapelele MOBI CORD, se pot face şi copii!” (sic) – este sloganul găsit de primarul Cordoş ca să facă publicitate afacerii, comentariu ataşat unei poze făcute standului firmei la o expoziţie naţională de mobilă. În fotografie putem observa mai multe persoane, printre care şi câteva doamne venerabile stând pe canapelele Mobi Cord, mai mult ca sigur nu în scopul promovat de edil.

La un asemenea demers publicitar, domnul primar are parte de comentarii pro şi contra, o doamnă foarte mulţumită, postând şi un emoji cu inimioare în loc de ochi, dedicat domnului primar, şi un domn foarte nemulţumit de calitatea produselor, dar şi de replici acide, pe măsura aluziilor sexuale: <<Ok! Dar, sa nu-i faceti legati precum : ,, pecanapelele”!>>, spune un domn, „În magazin???„, îl întreabă un altul, parcă pentru a primi instrucţiuni de folosire a canapelei, iar o doamnă îl taxează frumos pe edil:  „Pecanapelele de la MOBI CORD,se pot face si copii!” Măi dar ştie să împuşte mai mult iepuri cu o singură mizerie, nu credeţi?

Acuma ce am putea să comentăm? Doar privind calitatea sloganului, cam grosolan, dar care, iată, atrage atenţia, iar noi îi dăm un brânci prin articolul de faţă doar-doar să devină viral. Domnule primar, totuşi, şi pe băncile din parc se pot face copii, nu-i aşa?