Un proxenet îşi coordona reţeaua de prostituţie dintr-o celulă a Penitenciarului Ploieşti

Redactia -

Un proxenet îşi coordona reţeaua de prostituţie dintr-o celulă a Penitenciarului Ploieşti

În urma perchezițiilor din această dimineață la persoane bănuite de proxenetism, 15 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. Au fost ridicate tablete, telefoane mobile, memory stick-uri și alte obiecte cu caracter probator.

 La data de 2 februarie a.c., poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, efectuează 5 percheziţii, în municipiul Ploieşti şi localitatea Berceni, judeţul Prahova, la persoane bănuite de proxenetism.

Din cercetări a reieşit că, în perioada august 2015 – ianuarie 2016, bănuiţii ar fi comis acte de proxenetism pe raza municipiului Ploieşti, dar şi în străinătate.

În urma perchezițiilor, au fost aduse la sediul poliției 15 persoane pentru audieri. Unul dintre bănuiți era încarcerat în Penitenciarul Ploiești, unde ispăşea o pedeapsă privativă de libertate pentru comiterea uni tâlhării.De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor tablete, telefoane, memory stick-uri și alte obiecte cu caracter probator.Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.La percheziţii au participat şi jandarmi.