Un scandal pe seama unei datorii s-a încheiat în arest pentru un bărbat din Filipeștii de Târg

Redactia -

Un scandal pe seama unei datorii s-a încheiat în arest pentru un bărbat din Filipeștii de Târg

La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Florești au reținut o persoană din comuna Filipeștii de Târg, bănuită de infracțiunea de lovirea sau alte violențe.

Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul zilei de ieri, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată.

În baza sesizării, polițiștii deplasați la fața locului au identificat bărbatul în cauză care a declarat faptul că în timp ce se afla în fața unei societăți comerciale din comuna Filipeștii de Târg ar fi avut o discuție în contradictoriu cu un alt bărbat, pe motivul unei datorii mai vechi.

Ulterior barbatul s-a deplasat la domiciliu, situat în apropierea unității comerciale, moment în care celălalt bărbat a venit după acesta și l-ar fi lovit în zona capului cu un obiect  contondent.

Bărbatul agresat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, nerămânând internat.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și ulterior depistat persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Filipeștii de Târg, care a fost condus la unitatea de poliție în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.