Site icon Gazeta de Prahova

Un şofer beat criţă şi cu permisul suspendat a intrat cu maşina în gard, la Urlaţi

La data de 9 noiembrie, în jurul orei 1800, polițiștii din cadrul Poliției orasului Urlați au fost sesizați despre faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, fiind posibil ca șoferul să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificat conducătorul auto, de 46 de ani, din oraș, care figura în bazele de date cu exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Publicitate

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a bărbatului, acesta a indicat valoarea de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Exit mobile version