Un tânăr băut şi cu permisul suspendat s-a răsturnat cu maşina în Filipeştii de Pădure

Redactia -

Un tânăr băut şi cu permisul suspendat s-a răsturnat cu maşina în Filipeştii de Pădure

La data de 26 august, în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpina au fost sesizați despre faptul că pe raza comunei Filipeștii de Pădure a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism condus de un tânăr in vârsta de 19 ani, din comună.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că tânărul, în timp ce se deplasa pe strada Dulmănești, din satul Dițești, la un moment dat, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se și intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

Din verificări, s-a stabilit faptul că tânărul figura în bazele de date cu dreptul de a conduce suspendat.

Totodată, cu ocazia testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, cercetările sun continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului, conducere a unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat și vătămare corporală din culpă.