Un tânăr băut şi fără permis s-a răsturnat cu maşina la Apostolache

Redactia -

Un tânăr băut şi fără permis s-a răsturnat cu maşina la Apostolache

Marți, 6 decembrie, în jurul orei 22.20, polițiștii Secției Rurale nr. 10 au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu pagube materiale în comuna Apostolache.   Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit un autoturism răsturnat în șanțul de pe marginea DJ 102 C, fără vreun ocupant au mașinii la fața locului.

În urma verificărilor, în zona producerii evenimentului, polilițiștii au depistat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 23 de ani din Ploiești. Atât acesta, cât și o altă persoană care s-ar fi aflat în autoturism la acel moment, nu au necesitat îngrijiri medicale în urma producerii evenimentului. În urma verificării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,64 mg/litrul de aer expirat. De asemenea, s-a descoperit și că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și sub influența alcoolului.

***

             În ziua de 06.12.2016, in jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Politiei Mizil, în timp ce acționau pe str. Tohani din localitate, au opri in trafic un autoturism și i-au solicitat conducătorului auto documentele pentru control. Conducatorul auto a plecat în trombă, însă a fost depistat de polițiști. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orasenesc Mizil, unde i s-au recoltat doua probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

             În cauză s-a intocmit dosar penal.

             Cercetarile sunt continuate de lucrătorii Formatiunii Rutiere Mizil, sub îndrumarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mizil.

foto ilustrativ