Un tânăr din Starchiojd are dosar penal după ce a fost prins la volan fără permis

Redactia -

Un tânăr din Starchiojd are dosar penal după ce a fost prins la volan fără permis

La data de 4 august a.c., în jurul orei 7.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce Restricții-Reținut.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Tot ieri, în jurul orei 15.30, polițiștii Serviciului Rutier Prahova în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DN1 E60, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani din Pitești.

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament suspect a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă la substanța cannabis, ulterior acesta fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

 

În cursul nopții trecute, în jurul orei 22.00, polițiștii Secției de poliție rurală Drajna în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 102 L, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani din comuna Starchiojd.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova vă reamintesc faptul că potrivit noilor reglementări, cei care comit un accident soldat cu decesul unei persoane, în timp ce se află sub influența alcoolului, a drogurilor sau fără permis de conducere, vor fi condamnați la închisoare cu executare.