Un taximetrist a sunat la 112 de frica soţiei

Redactia -

Un taximetrist a sunat la 112 de frica soţiei

Un taximetrist a apelat nejustificat 112, spunând că a fost tâlhărit. Descoperind că a relatat fapte nereale, polițiștii l-au amendat cu 1.000 de lei.

 Polițiștii Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească au fost alertați prin sistemul 112 de către un bărbat care pretindea că a fost tâlhărit de doi necunoscuți, relatează IJP Prahova.

Apelantul, care practică taximetria în municipiul Ploiești, a relatat faptul că a fost solicitat de doi bărbați, pentru a-i transporta cu taxiul într-o comună limitrofă. La intrarea în satul Cătunu (comuna Berceni), unul din cei doi i-ar fi cerut să oprească autovehicului iar celalalt, sub amenințarea unui cuțit, l-ar fi deposedat de suma de 2.200 de lei. După incident, bărbatul ar fi apelat 112 și s-a deplasat la Postul de Poliție Berceni.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că apelantul a sesizat o faptă care nu s-a petrecut în realitate. persoana în cauză ar fi  recurs la această metodă în încercarea de a justifica o datorie în fața soției.

Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, a fost sacționat contravențional cu suma de 1.000 de lei, urmând a i se imputa și cheltuielile judiciare.