Un turist străin s-a răsturnat cu maşina pe drumul spre Cota 1400

Redactia -

Un turist străin s-a răsturnat cu maşina pe drumul spre Cota 1400

La data de 16.05.2017, în jurul orei 01, Poliţia Staţiunii Sinaia a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, despre faptul că a observat pe drumul către Cota 1400 un autoturism răsturnat pe suprafaţa carosabilă.

Patrula de siguranţă publică care s-a deplasat în zonă, a depistat autoturismul care prezenta avarii, fără a fi identificate victime.

Din cercetările efectuate, au rezultat indicii că autoturismul respectiv ar fi fost condus de un cetățean străin,  după ce în prealabil ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu prietena sa. După ce s-ar fi certat cu aceasta, ar fi plecat singur conducând autoturismul în direcţia Cota 1400 şi, din cauza unei manevre necorespunzătoare, s-ar fi răsturnat cu autoturismul, fără a suferi leziuni în urma impactului.

Bărbatul a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest şi a fost condus la Spitalul Orăşenesc Sinaia, unde în prezenţa medicului de gardă a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.