UNDE MERGEM/Rhythm of the Dance – Compania Naţională de Dansuri a Irlandei prezintă, în premieră, în 2012 un show cu totul nou!

Redactia -

Rhythm of the Dance – Compania Naţională de Dansuri a Irlandei revine în România pentru a treia oară, consecutiv, cu un show cu totul nou! Irlandezii vă invită să descoperiţi un spectacol impecabil de dansuri şi folclor autentic, în premieră. Pregătiţi-vă pentru două ore de extravaganţă, fexibilitate, forţă şi emoţie!

            Rhythm of the Dance – duminică, 12 februarie, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti – într-o producţie spectaculoasă, care îţi taie respiraţia, o reală celebrare a Irlandei prin cântec, dans şi poveste. Uzând de forme moderne de artă (sonorizare şi lumini impresionante), dans şi muzică live, dar şi de costume strălucitoare, show-ul Rhythm of the Dance aduce trecutul în prezent, păstrând tradiţia paşilor irlandezi, pe care îi prezintă în cel mai modern şi inovator format. Rhythm of the Dance a ridicat, astfel, entertainement-ul irlandez la noi standarde, compania fiind cotată internaţional ca una dintre cele mai populare şi căutate din lume.

            Vei fi impresionat, captivat, uluit şi în cele din urmă vei pluti alături de Compania Naţională de Dansuri a Irlandei.

Fii sigur că nu ratezi experienţa Rhythm of the Dance! Duminică, 12 februarie, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti.  4,5 milioane de fani din lumea întreagă nu se pot înşela!       

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol.

            Spectacolul “Rhythm of the Dance” din Ploieşti deschide turneul pe care Compania Naţională de Dansuri a Irlandei îl va desfăşura în 2012 în România: