Unde si cum pot fi folosite rafturile metalice?

Daniel Dimache -

Unde si cum pot fi folosite rafturile metalice?

 

Rafturile metalice sunt in prezent solutii foarte bune pentru depozitare, utilizate in mediul industrial, in domeniul distributiei, in firme, dar si acasa. Pentru ca sunt produse versatile, care pot avea dimensiuni variate si pot fi folosite in mai multe moduri, acestea sunt utilizate pe scara larga in foarte multe domenii, din care  noi le vom mentiona pe cele mai importante:

Rafturi metalice pentru depozite

Pentru ca un depozit sa fie corect utilizat este nevoie ca spatiul din interiorul sau sa fie optimizat. In acest sens, prima si cea mai importanta regula este aceea de a gasi solutii pentru ca obiectele din interior sa stea in ordine si sa ocupe cat mai putin spatiu. Poti vedea in acest sens mai multe rafturi metalice si le poti alege pe cele care corespund cel mai bine nevoilor tale. In felul acesta, vei gasi rafturi metalice pentru absolut orice tip de utilizare si pentru a sustine orice greutate.

Rafturi metalice pentru firme

Nu este nevoie sa lucrezi in productie sau in domeniul distributiei pentru a utiliza rafturi metalice. Atunci cand folosesti rafturile metalice pentru a stoca bibliorafturi, mape si dosare, vei ocupa mai putin spatiu decat cu mobila traditionala din lemn sau pal si vei asigura accesul mult mai usor la documente, fara sa te gandesti la modul in care urmeaza sa se deschida usile de la mobilier si la faptul ca nu ai suficient spatiu in acest sens, existand riscul ca anumiti angajati sa fie loviti de aceste usi. In plus, cu un raft metalic bun si cu o etichetare corespunzatoare, angajatii vor putea vedea exact unde se afla dosarele de care au nevoie, fara sa se mai ridice de pe scaune.

Rafturi metalice pentru biblioteci

O biblioteca de dimensiuni mici se confrunta cu lipsa spatiului. Astfel, pot fi inlocuite corpurile de biblioteca mari si solide cu rafturi metalice care pot sustine o greutate mai mare si care sunt perfecte pentru spatii reduse. Cu ajutorul unui astfel de raft vei putea pune mai multe carti in biblioteca la vedere, usurand astfel munca bibliotecarului de a cauta mereu in alte camere, in depozit sau in zonele de depozitare la care nu au acces vizitatorii.

Rafturi metalice pentru utilizare acasa

Ai o debara in care vrei sa optimizezi spatiul? Ai nevoie de spatiu suplimentar pe balcon? Ai un decor grunge si vrei rafturi care sa se potriveasca? Rafturile metalice raspund la toate aceste solicitari. Pentru un decor clasic nu sunt potrivite pentru interior deoarece sunt prea reci si impersonale, insa pentru debara sau chiar pentru balcon acestea sunt perfecte si te vor ajuta sa iti tii lucrurile in ordine si sa ai mai mult spatiu pentru depozitare.

Rafturi metalice pentru restaurante

In spate, restaurantele au o bucatarie imensa si este nevoie de spatiu in care fiecare anagajat sa se miste. In plus, normele de alimentatie publica specifica faptul ca fiecare ingredient si fiecare instrument folosit in bucatarie trebuie sa fie depozitat respectand anumite criterii. Nimic nu trebuie sa stea pe jos! Cu ajutorul rafturilor metalice vei putea optimiza aceasta zona foarte bine.