UNPR Ploieşti are o nouă conducere

Redactia -

UNPR Ploieşti are o nouă conducere

Organizaţia municipală a UNPR Ploieşti şi-a ales, săptămâna trecută, noul preşedinte, în urma alegerilor desfăşurate în cadrul biroului municipal. Noul preşedinte ales al filialei UNPR Ploieşti este domnul Valentin Marcu. Preşedintele UNPR Ploieşti este cunoscut în mediul politic local şi judeţean drept o persoană cu experienţă importantă în administraţia locală. Valentin Marcu a ocupat funcţia de consilier municipal, în mandatul 2008-2012, în cadrul CL Ploieşti.

 

„Le mulţumesc colegilor din UNPR pentru susţinerea acordată şi îmi exprim convingerea că, împreună cu ei şi cu alţi cetăţeni care ni se vor alătura în perioada următoare, vom construi o organizaţie puternică, unită, care să aducă plus-valoare în viaţa politică. Alături de preşedintele UNPR Prahova, domnul Daniel Niculae, am căzut de acord asupra unor proiecte importante prin intermediul cărora vom încerca să schimbăm în bine percepţia oamenilor faţă de clasa politică. Cine îşi va îndrepta privirea către UNPR va găsi aici colegialitate, creativitate şi un colectiv unit, dedicat ideii de a construi ceva durabil, atât din punct de vedere politic cât şi din perspectiva socială. Sunt convins că acţiunile politice coordonate temeinic, alături de o echipă pregătită în toate domeniile profesionale, pot duce spre ceea ce ne dorim cu toţii, şi anume îmbunătăţirea vieţii oamenilor şi respectarea interesului public”, a declarat Valentin Marcu, preşedintele organizaţiei UNPR Ploieşti.

 

„Îl felicit pe colegul nostru, Valentin Marcu, pentru poziţia importantă obţinută în cadrul UNPR Prahova şi vă asigur că, împreună cu domnia sa şi cu alţi colegi care au venit în partidul nostru cu inima deschisă pentru a construi ceva durabil, veţi asista la un mod diferit de a face politică, la transparenţa şi profesionalismul de care ţara are nevoie. După cum se poate observa, UNPR Prahova îşi măreşte colectivul de oameni pregătiţi, a căror tinereţe este completată de seriozitate şi de o capacitate superioară de înţelegere a vieţii politice şi administrative. UNPR Prahova este o organizaţie care reuşeşte să atragă din ce în ce mai mulţi simpatizanţi, de la tineri până la persoanele de vârstă înaintată, de la oameni cu studii medii până la intelectuali. Suntem un colectiv unit, am încredere în colegii mei şi sunt convins că, împreună cu aceştia, vom reda încrederea pe care cetăţenii trebuie să o aibă în reprezentanţii clasei politice”, a declarat Daniel Niculae, preşedintele UNPR Prahova.

 

Noul preşedinte al UNPR Ploieşti, Valentin Marcu, este licenţiat în Drept, deţine un masterat în Drept Comunitar Internaţional şi are o importantă experienţă politică şi administrativă. Între 2006 şi 2009, Valentin Marcu şi-a desfăşurat activitatea în cadrul SC PLOIEŞTI INDUSTRIAL PARC SA, cel mai mare parc industrial din ţară.

În mandatul 2008-2012, Marcu Valentin a fost consilier municipal în cadrul Consiliului Local Ploieşti, făcând parte din Comitetul de Coordonare al Dalkia Termo Prahova şi din Consiliul de Administraţie al FC Petrolul Ploieşti.