URLATI. Au început lucrările de reabilitare a străzilor 1 Mai şi 30 Decembrie

Redactia -

URLATI. Au început lucrările de reabilitare a străzilor 1 Mai şi 30 Decembrie

Recent au debutat la Urlati lucrările de „Reabilitare și modernizare Str. 1 Mai și str. 30 Decembrie, până la intersecția cu Str. Stadionului”. Profitând de vremea nesperat de bună din această perioadă, edilul a dat ordinul de începere a lucrărilor iar muncitorii s-au mişcat foarte bine, reuşind să realizeze o bună parte din proiect. Prin aceasta lucrare se doreşte, aşa cum v-am mai informat, reabilitarea si modernizarea străzii 1 Mai şi a străzii 30 Decembrie.
Strada 1 Mai și Strada 30 Decembrie sunt străzi din categoria II și III, cu parte carosabilă cuprinsă între 8.00 m și 13.00 m lațime, cu una, respectiv două benzi de circulație pe sens , încadrate de borduri, spații verzi și trotuare cu lățime variabilă între 1,5 – 2 m. Strada 1 Mai are o lungime reabilitată de 2831.32 m, iar Strada 30 Decembrie are o lungime reabilitată de 208.80 m.
Primarul oraşului Urlati, Marian Măchiţescu: „Am reuşit, graţie condiţiilor meteo favorabile, să începem deja lucrările de modernizare completă a străzilor 1 Mai şi 30 Decembrie. Am reuşit, până la acest moment să realizăm următoarele faze ale proiectului: frezarea asfaltul vechi, turnarea unui strat de egalizare, aşternerea membranei de geocompozit, turnarea primului strat de asfalt (binderul). În primăvară urmează să modernizăm trotuarele pe întreaga lungime a drumului, de la intrarea în localitate, plus strada 30 Decembrie. Se vor monta, acolo unde e cazul, borduri noi, se vor amenaja spaţii verzi şi accese în dreptul proprietăţilor. La final, vor fi ridicate la cotă capacele de canalizare urmând a se turna pe carosabil şi ultimul strat de asfalt, cel de uzură.”

asfalt-urlati