URLAŢI – Se modernizează intrarea în oraş. Strada 1 Mai va fi asfaltată

Mihai Ciobanu -

URLAŢI – Se modernizează intrarea în oraş. Strada 1 Mai va fi asfaltată

Recent a debutat procedura de recepţie a lucrărilor de reabilitare a reţelei de alimentare cu apă potabilă pe Strada 1 Mai.
Lucrarea a presupus reabilitarea rețelei de alimentare cu apă, montare de branșamente și cămine de apometru pe Strada 1 Mai – Pct. Clădire Veche Liceu – Intrare oraș.
Lungimea totală a reţelei, conform Memoriului Tehnic din Proiectul revizuit este de cca. 3.630 m.
Pe Strada 1 Mai proiectul a presupus montarea de conducte din polietilenă de înaltă densitate PEHD; de asemenea, s-au refăcut 190 branşamente pentru proprietăţile existente şi doua branşamente pentru Liceu şi S.C. Oltina S.R.L.
Pentru alimentarea cu apă a conductei de pe partea stângă s-au prevăzut 4 subtraversari ale strazii 1 Mai. Sunt prevăzute cămine pentru apometre.
Pe traseul conductei proiectate, în zonele de intersecții cu alte străzi s-au prevăzut ramificații și vane de linie, pentru extinderea în viitor a rețelei de apă.

* Urmează asfaltarea străzii şi amenajarea de trotuare

După executarea lucrărilor de reabilitare/extindere a reţelelor de apă potabilă şi de canalizare, urmează reabilitarea completă a intrării în oraşul Urlaţi. Strada 1 Mai va fi asfaltată complet şi, de asemenea, vor fi amenajate şi trotuarele. Potrivit informaţiilor furnizate de către Primăria Urlaţi, licitaţia a fost organizată, acum lucrându-se la etapa de evaluare a documentaţiei şi a propunerilor tehnice.