Urmărire ca-n filme, cu focuri de armă, la Breaza, în această seară

Daniel Dimache -

Urmărire ca-n filme, cu focuri de armă, la Breaza, în această seară

La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 18:15, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Breaza, aflat în exercitare atribuțiilor de serviciu, au solicitat unui conducătorului auto oprit neregulamentar pe o stradă din Breaza să prezinte actele pentru control.
Întrucât conducătorul autoturismului a demarat în trombă, s-a procedat la urmărirea autoturismului. Întrucât conducătorul auto nu a oprit la somație, poliţistul a folosit armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical și în pneuri.
Ulterior, la ieșirea din Breaza spre Talea, conducătorul auto urmărit a intrat cu autoturismul într-un șant de captare a apei.
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează IPJ Prahova.
În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană. În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)