Urmărire pe străzile din Vărbilău

Redactia -

Urmărire pe străzile din Vărbilău

În timp ce desfășurau activități pe linie rutieră în localitatea Vărbilău, polițiști din cadrul Postului Comunal Aluniș au observat în trafic un autoturism al cărui conducător a accelerat la semnalul lor, continuându-și deplasarea. S-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, autoturismul fiind găsit abandonat pe raza satului Vărbilău.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat din localitate, care avea suspendat dreptul de a conduce, pentru  comiterea aceleiași infracțiuni.

Ieri, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte a aprobat reunirea celor două dosare penale și a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de acesta, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având acest drept suspendat”.

Totodată, polițiștii au dispus reținerea bărbatului în cauză pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.