Urmăreşte meciurile de la Campionatul Mondial la Ploieşti Shopping City

Redactia -

Evenimentul momentului, Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014, va fi sărbătorit la Ploieşti Shopping City pe toată perioada de desfăşurare, 12 iunie – 13 iulie. Cel mai important centru comercial din judeţul Prahova organizează Campionatul Mondial de Bucurie şi îi invită pe cei care îi trec pragul la o lună plină de distracţie şi fotbal de cea mai bună calitate.

Din program nu vor lipsi difuzările zilnice ale meciurilor, show-uri de dans brazilian, demonstraţii ale cluburilor sportive, concursuri, dar şi un spaţiu special amenajat, dedicat bărbaţilor.

Ecran gigant pentru vizionarea meciurilor

Toţi cei care vor să nu rateze cele mai importante meciuri ale Campionatului Mondial de Fotbal, le vor putea viziona împreună cu prietenii lor pe un ecran gigant, amplasat pe terasa Ploieşti Shopping City. În plus, restaurantele şi cafenelele le-au pregătit microbiştilor meniuri speciale. Lista meciurilor difuzate pe terasa mall-ului va fi disponibilă pe www.ploiestishoppingcity.ro si pe pagina de Facebook a centrului comercial (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity).

Campionatul de Bere, show-uri de dans brazilian şi demonstraţii ale cluburilor sportive

Pe lângă meciurile difuzate zilnic, Ploieşti Shopping City le pregăteşte vizitatorilor o multitudine de concursuri şi momente speciale. Microbiştii se vor putea întrece pentru a câştiga Campionatul de Băut Bere sau titlul de „cei mai gălagioşi suporteri” şi pot participa la quiz-uri şi întreceri cu mingea.

Mai mult, în pauzele meciurilor, Clubul Ming, Clubul Sportiv Dacia Martial Arts, Clubul de Judo Ploieşti, Clubul de gimnastică artistică, Karate Club Goshin-Ryu, dar şi sălile de sport Start Gym şi Fitness Club Nico vor pune în scenă un adevărat spectacol de demonstraţii sportive, în timp ce Şcoala de Dans Bailando, Clubul de Dans Sportiv Bucuria Dansului şi Palatul Copiilor vor încânta publicul cu show-urile de dans brazilian, cha-cha-cha, rumba, samba, salsa sau paso doble, pregătite special pentru Campionatul Bucuriei de la Ploieşti Shopping City.

 

Men’s Corner la Campionatul Mondial de Bucurie

Toţi bărbaţii care vin în Ploieşti Shopping City în perioda 12 iunie – 13 iulie pot profita de zona de distracţie ce a fost pregătită pentru ei cu ocazia Campionatului Mondial de Bucurie. Astfel, în fiecare zi, bărbaţii îşi vor putea exersa talentul în baschet, fotbal şi ping – pong în spaţiul special amenajat în zona scărilor rulante, iar pasionaţii de gaming, se vor putea întrece la jocurile pe playstation, wii şi xbox.

Campionatul Mondial de Bucurie are loc la Ploieşti Shopping City în perioada 12 iunie – 13 iulie, fiind un eveniment de amploare dedicat celei mai importante competiţii a momentului, Campionatul Mondial de Fotbal 2014.