Utilitară Mediurg, cu un șofer isteric, implicată într-un accident pe DN1

Redactia -

Utilitară Mediurg, cu un șofer isteric, implicată într-un accident pe DN1


O utilitară Mediurg marca Dacia Logan MCV – inscripţionată „AMBULANŢĂ TRANSPORT PACIENŢI”  a fost implicată, în dimineaţa zilei de miercuri, 5 februarie 2014, într-un accident de circulaţie. Coliziunea dintre Logan şi o dubiţă s-a produs pe DN1, între localităţile Câmpina şi Cornu, în jurul orei 9.00. Din ceea ce au reuşit să ne comunice persoanele de la faţa locului, se pare că şoferul dubiţei trăsese pe dreapta, având probleme la motor, moment în care maşina a fost lovită din spate de către utilitara aparţinând Mediurg. Accidentul s-a soldat cu un rănit – şoferul dubiţei, cel care, deşi fusese accidentat serios a reuşit să ne povestească modul în care s-a produs accidentul. De partea cealaltă, conducătorul utilitarei Mediurg – părând în stare de şoc – nu a vrut să explice ceea ce s-a întâmplat. Ba mai mult, a făcut o adevărată criză de nervi când i-a văzut pe jurnaliștii Gazetei de Prahova și, mai ales, pe cei din echipa de filmare VPTV, sosiți imediat după ce a avut loc accidentul.

Șoferul din mașina de transport bolnavi, împreună cu un însoțitor, profitând de lipsa poliției, care încă nu ajunsese la locul accidentului, au încercat prin toate mijloacele să-i împiedice pe jurnaliști să-și facă meseria. „Măi, nene, mă bagi în pușcărie”, țipa încontinuu șoferul Mediurg, iar însoțitorul lui încerca să-l timoreze pe cameraman cu statura lui. În momentul când accidentatul, plin de sânge și zvârcolindu-se pe canapelele dubiței unde îl întinseseră respectivii, a făcut semn operatoruluiului că vrea să dea o declarație pe  cameră și a început să povestească, cei doi au sărit ca apucații și folosind violența l-au împins pe cel care filma, apoi l-au stropit cu apa dintr-o sticlă la minus 6 grade Celsius, cât era temperatura de afară.

„Te lovesc, te lovesc”, urla șoferul Mediurg, susținut de haldăul de lângă el. O acțiune care seamănă a tentativă de mușamalizare, mai ales că cei doi isterici acum erau foarte calmi până în momentul când au sosit jurnaliștii, șoferul ce făcea ulterior pe șocatul discutând aprins la mobil cu cineva care probabil îi dădea indicații, în timp ce accidentatul se zvârcolea pe carosabil, plin de sânge, zbătându-se ca un pui la tăiere. Televiziunea a difuzat o știre, în care au fost prezentate o serie de imagini, însă există și altele, mai dure, care din motive lesne de înțeles nu au putut fi difuzate, însă care pot fi puse la dispoziția poliției în cazul în care oamenii legii vor considera necesar. Vom reveni.accident_mediurg_0001

accident_mediurg_0002

accident_mediurg_0004

accident_mediurg_0005