V-au călcat hoţii locuinţa? Ar putea fi ei…

Daniel Dimache -

La data de 12 februarie, polițiștii din Prahova au efectuat 5 perchezţii la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe. Trei persoane au fost aduse la audieri.

La data de 12 februarie a.c., polițiștii din Ploiești au efectuat 5 percheziții în Ploiești, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe.

Din cercetări, au rezultat indicii că, în perioada ianuarie – februarie a.c., persoanele în cauză ar fi pătruns prin efracție în imobile nelocuite din Ploiești, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Ulterior, bunurile respective erau fie vândute în piețe și oboare, fie păstrate în vederea utilizării directe de către bănuiți.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la 10.000 de lei, a comunicat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

În urma perchezițiilor au fost ridicate bunuri susceptibile a proveni din comiterea furturilor ( electronice, electrocasnice, băuturi alccolice, etc ) precum și unelte susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor.

3 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La percheziții au participat și jandarmi.