Vacanţă la Praga – premiu oferit îndrăgostiţilor de AFI Palace Ploieşti

Redactia -

Vacanţă la Praga – premiu oferit îndrăgostiţilor de AFI Palace Ploieşti

AFI Palace Ploiești va marca luna îndrăgostiților cu o serie de activări dedicate tuturor celor care vor trece pragul centrului comercial.

Astfel, fie că sunt în căutare de cadouri, ies la o cafea sau la o masă cu prietenii ori fie vin la cumpărături, vizitatorii AFI Palace Ploiești vor avea parte de surprize inedite.

Pentru iubitorii de călătorii și pentru cei care doresc să își sărbătorească dragostea într-un loc romantic, AFI Palace Ploiești a pregătit o competiție cu un super premiu: un City Break de două persoane la Praga, oferită de agenția Tui Travel.

Cei care doresc să participe la concurs, trebuie să se pozeze împreună cu jumătatea lor lângă arcadele iubirii din AFI Palace Ploiești și să posteze fotografia pe pagina de facebook AFIPalacePloiesti.

Competiția se va desfășura în perioada 14-24 februarie 2014, iar câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de facebook AFIPalacePloiesti, în urma tragerii la sorți.

Pentru modalitatea de participare la concurs, cei interesați pot afla detalii suplimentare la info desk-urile din interiorul centrului comercial sau pe pagina de facebook.

Târg tematic pentru îndrăgostiți și iubitorii de cadouri

Surprizele nu se opresc aici. In perioada 21 februarie- 9 martie, cei care doresc să cumpere cadouri tematice de Dragobete sau altă ocazie, pot vizita târgul tematic din AFI Palace Ploiești.

Simbolurile dragostei, sub toate formele și pentru toate gusturile, vor putea fi gasite la zecile de expozanți, care promit să-și încânte vizitatorii cu oferte inedite.