Gazeta de Prahova

Vălenii de Munte. Lista străzilor care au fost asfaltate în ultima perioadă

Administrație

Redactia

 Administraţia locală a oraşului Vălenii de Munte a decis ca, după ce se finalizează asfaltarea completă a unei străzi să se treacă şi la aplicarea de marcaje rutiere noi, astfel încât circulaţia rutieră să se facă în condiţii optime. Vorbim de un amplu program de asfaltare prin care, în cursul acestui an, a fost programată asfaltarea a nu mai puţin de 20 de kilometri de străzi din Vălenii de Munte.
De la ultima noastră vizită în teren, atunci când un prim lot de străzi fusese deja modernizat, au mai fost asfaltate şi următoarele străzi: Florilor, Vasile Alecsandri, Miron Radu Paraschivescu, Margaretelor, Brazilor, 23 August, Petre Liciu, Gh.Asachi, Gh.Lazăr, Petru Rareş, Oituz, Berevoieşti (parţial, înspre Parcul Industrial), Caraiman, Tudor Vladimirescu, Popa Şapcă, Berceni, Ecaterina Varga (parţial).

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline