VĂLENII DE MUNTE. Lucrări de modernizare la toate şcolile şi grădiniţele din oraş

Mihai Ciobanu -

VĂLENII DE MUNTE. Lucrări de modernizare la toate şcolile şi grădiniţele din oraş

A început reabilitarea şcolilor şi grădiniţelor din Vălenii de Munte. Imediat ce cursurile şi examenele s-au încheiat, primarul Florin Constantin a dat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare, igienizare şi modernizare la toate unităţile de învăţământ de pe raza oraşului, atât şcoli cât şi grădiniţe. Într-o scurtă documentare, vizitând cele mai importante instituţii de învăţământ din oraş am putut vedea că lucrările sunt în toi.
An de an, autorităţile investesc în tot ceea ce înseamnă sistemul educaţional, aceasta fiind, alături de domeniile sănătăţii şi al infrastructurii, una dintre priorităţile investiţionale ale administraţiei conduse de către edilul Florin Constantin. Şi anul acesta, Consiliul Local Vălenii de Munte a alocat fondurile necesare pentru finanţarea tuturor lucrărilor necesare pentru ca în noul an şcolar, 2015-2016, şcolile şi grădiniţele să îi primească pe elevi în cele mai bune condiţii.
Se lucrează, după caz, la înlocuirea pardoselii, înlocuirea tâmplăriei (uşi şi ferestre), schimbarea mobilierului deteriorat, izolarea termică a clădirilor, zugrăveli interioare şi exterioare. Autorităţile locale dau asigurări că toate lucrările se vor finaliza la timp iar elevii şi dascălii se vor putea bucura de cele mai bune condiţii de studiu încă din prima zi de şcoală.

„Sunt mulţumit de rezultatele obţinute de către elevii din oraşul nostru. Notele bune obţinute la examene, procentul foarte bun de promovabilitate la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat demonstrează faptul că în şcolile din Vălenii de Munte actul de educaţie este unul de calitate. Îi felicit atât pe elevi cât şi pe toate cadrele didactice pentru rezultatele obţinute şi le urez o vacanţă frumoasă şi liniştită. Fie ca anul şcolar ce urmează, 2015-2016 să fie chiar mai bun decât cel care s-a încheiat. De asemenea, ţin să îi asigur pe elevi, părinţi şi profesori de tot sprijinul meu şi al Consiliului Local. Domeniul educaţiei este o prioritate pentru noi şi vom fi aproape tot timpul, cu proiecte, investiţii menite a duce la îmbunătăţirea condiţiilor în care se studiază la şcolile şi grădiniţele din Vălenii de Munte”, a declarat, pentru gazetaph.ro, primarul Florin Constantin.

Această prezentare necesită JavaScript.