FC Petrolul – cu două noutăți în primul „11” la restartul din sezonul regular al Ligii a II-a. Vedran Vrhovac și Dragoș Gheorghe debutează oficial în meciul de la Timișoara, cu SSU Poli

Dragos Trestioreanu -

FC Petrolul – cu două noutăți în primul „11” la restartul din sezonul regular al Ligii a II-a. Vedran Vrhovac și Dragoș Gheorghe debutează oficial în meciul de la Timișoara, cu SSU Poli

Pentru meciul de la Timișoara, contra SSU Poli, confruntare care va debuta la ora 20.00 pe arena Dan Păltinișanu, antrenorul principal al FC Petrolul Ploiești, fost jucător al acestei echipe, Nicolae Constantin, a optat, în absența lui Bart Meijers, suspendat pentru patru cartonașe galbene, și a lui Armando Vajushi, la care a renunțat iarna aceasta, la doi debutanți oficial în echipamentul „galben-albastru”. Iată astfel cum arată primul „11” aliniat de Nae Constantin: Avram – Pîrvulescu, Vrhovac, Huja, Țicu (cpt) – Cebotaru, Seto – Bratu, Tucaliuc, Dragoș Gheorghe – Diarra. Pe banca de rezerve vor lua loc: Moroz – Olaru, Lică, Chindriș, Prejmerean, Constantinescu, Boțogan, Saim Tudor și Jarovic.

Omologul lui Constantin, tizul dâmbovițean Nicolae Croitoru, le va opune petroliștilor următoarea formulă de echipă: Păduraru – Denis Radu, Scutaru, Mera (cpt), Pamfile – Ignea, Rareș Lazăr – Andrei Doru, Ursu, Oanea – Rogošić. Ca jucători de schimb vor fi portarul Devenish-Myers și în câmp Bocșan, Olariu, Vukoje, Plumbuitu, Iamandache, Zaluschi, Gerbi și Sântean.

Meciul de la Timișoara va fi condus de către o brigadă formată din centralul Iulian Călin (Ștefănești, județul Argeș) și asistenții Stelian Slabu (Brașov) și Nicușor Marin (Suseni, județul Argeș). Rezerva arbitrului va fi sătmăreanul Ovidiu Florin Mazilu, iar observatorul de profil – Dan Monea, din Aiud, județul Alba. Cel de joc s-a deplasat mai din apropiere, Reșița, și se numește Viorel Lolea. Partida din urbea de la malurile Begăi va fi transmisă live pe canalele posturilor de telviziune Digisport, Telekomsport și Look.

Foto: Ionuț PANĂ și Ionuț CĂRBUREANU