Venit la Ploieşti să facă pace între liberalii prahoveni, Crin Antonescu i-a mulţumit lui Adrian Semcu

Redactia -

Venit la Ploieşti să facă pace între liberalii prahoveni, Crin Antonescu i-a mulţumit lui Adrian Semcu

La finalul şedinţei de patru ore în urma căreia Adrian Semcu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PNL Prahova, Crin Antonescu i-a mulţumit acestuia.

„Aş vrea în primul rând să-i mulţumesc lui Adrian Semcu pentru activitatea sa în fruntea acestei organizaţii, să vă reamintesc că domnul Adrian Semcu rămâne membru al conducerii centrale a partidului pentru că este membru al Biroului Politic Central, în al treilea rând să vă spun că după demisia preşedintelui voi propune Consiliului Naţional Executiv al partidului din 19 sau 20 decembrie şi dizolvarea actualului birou şi de asemenea numirea unui preşedinte şi a unui birou interimar probabil mai restrâns”.

Întrebat la ce concluzie a ajuns privind acuzaţiile privind colaborarea cu PDL aduse de contestatarii lui Semcu, Crin Antonescu a răspuns: „Eu am încredere că toţi membrii PNL, mai ales conducătorii PNL de la nivel local inclusiv din Prahova înţeleg foarte bine că bătălia pe care o purtăm o purtăm împotriva unui partid stat. Restul sunt detalii care nu se petrec numai în Prahova , nu numai în PNL se petrec şi cu PDL şi cu PSD”.