Veolia anunţă intervenţii la reţeaua de termoficare în cartierele Republicii şi Andrei Mureşeanu

Daniel Dimache -

Veolia anunţă intervenţii la reţeaua de termoficare în cartierele Republicii şi Andrei Mureşeanu

Informare:

„Veolia Energie Prahova anunță realizarea unor lucrări de intervenție controlată la rețeaua primară de termoficare în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșeanu, pentru ziua de 13 septembrie 2018.

Astfel, în cursul zilei, furnizarea cu apă caldă va fi întrerupă în intervalul orar 8.00 -17.30, pentru blocurile arondate punctelor termice 2,4,5,6,7,12 Republicii și 16 Malu Rosu, în perimetrul străzilor: B-dul Republicii, Constantin Brezeanu, Andrei Mureșeanu, Intrarea Polux și Intrarea Castor.

Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea apei calde. 

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la nr. 0 800 800 255 (gratuit, rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, orice rețea de telefonie fixă sau mobilă).

Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări.

Veolia Energie Prahova”