Veolia: „Colaborăm cu autoritățile pentru identificarea cauzelor prăbuşirii pasarelei pe calea ferată”

Redactia -

Veolia: „Colaborăm cu autoritățile pentru identificarea cauzelor  prăbuşirii pasarelei pe calea ferată”

Ca urmare a incidentului în care o pasarelă metalică adiacentă conductelor de termoficare, Veolia, compania concesionară a sistemului de termoficare din Ploieşti comunică:

„În calitate de concesionar al sistemului de termoficare ce alimentează orașul Ploiești, operăm întreaga rețea și infrastructura aferentă acestuia.

Chiar dacă acest obiect suport nu apare explicit în lista bunurilor concesionate, asumăm responsabilitatea exploatării sistemului în integralitatea sa.

Întreaga rețea de termoficare face obiectul unui program anual de inspecții și revizii coordonat la nivelul departamentului de exploatare distribuție.

Acesta se desfășoară cu predilecție în perioada extrasezon în cadrul programului de mentenanță și punctual pe timpul sezonului rece în caz de avarie.

Incidentul nu a afectat în vreun fel integritatea rețelelor și nici alimentarea cu energie termică a orașului. Nu a existat vreo scurgere de agent termic, conductele funcționează normal asigurând continuitatea furnizării serviciului public.

Colaborăm îndeaproape cu autoritățile pentru identificarea cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului.”