Veste bună post-RMN pentru Georgian Păun și suporterii Petrolului: va sta pe tușă doar câteva zile!

Dragos Trestioreanu -

Veste bună post-RMN pentru Georgian Păun și suporterii Petrolului: va sta pe tușă doar câteva zile!

Așa cum am scris ieri, luni, 12 martie 2018, echipierul Petrolului, Georgian Păun, cel care suferise, în debutul meciului cu Sporting Roșiorii de Vede, o accidentare urâtă la prima vedere, sub degetul mare de la piciorul drept, s-a deplasat la Spitalul CFR, din Ploiești, pentru a efectua o radiografie magneto-nucleară (RMN). Asta cu scopul de a afla dacă este vorba numai despre un hematom, a cărui resorbire se poate face într-un interval mai scurt de timp, sau a fost afectată și zona osoasă.

Din fericire pentru Păun, dar și pentru suporterii săi și ai echipei „lupilor”, rezultatul RMN-ului a fost cel dorit, nefiind vorba despre o accidentare mai gravă și care să necesite o perioadă mai îndelungată pentru refacere. Ca urmare a radiografiei, medicii i-au recomandat lui Georgian repaus total vreme de câteva zile, iar apoi să-și reia antrenamentele. Rămâne însă de văzut dacă el va reuși să devină apt de joc sâmbătă, 17 martie, la meciul de la FC Aninoasa, din etapa a III-a a returului.

Reamintesc că lui Georgian Păun i s-a refuzat o lovitură de pedeapsă în prima repriză a partidei cu Sporting, atunci când a fost călcat chiar pe locul unde suferise accidentarea inițială, iar tot el a obținut cornerul din care a centrat, apoi, perfect pentru Jean Prunescu, cel care a reușit golul decisiv, ulterior a două încercări, Petrolul impunându-se astfel cu 1-0, în dauna formației din Roșiorii de Vede.

Foto: arhivă personală