Veste bună post-RMN pentru Georgian Păun și suporterii Petrolului: va sta pe tușă doar câteva zile!

Sport

Dragos Trestioreanu

Așa cum am scris ieri, luni, 12 martie 2018, echipierul Petrolului, Georgian Păun, cel care suferise, în debutul meciului cu Sporting Roșiorii de Vede, o accidentare urâtă la prima vedere, sub degetul mare de la piciorul drept, s-a deplasat la Spitalul CFR, din Ploiești, pentru a efectua o radiografie magneto-nucleară (RMN). Asta cu scopul de a afla dacă este vorba numai despre un hematom, a cărui resorbire se poate face într-un interval mai scurt de timp, sau a fost afectată și zona osoasă.

Din fericire pentru Păun, dar și pentru suporterii săi și ai echipei „lupilor”, rezultatul RMN-ului a fost cel dorit, nefiind vorba despre o accidentare mai gravă și care să necesite o perioadă mai îndelungată pentru refacere. Ca urmare a radiografiei, medicii i-au recomandat lui Georgian repaus total vreme de câteva zile, iar apoi să-și reia antrenamentele. Rămâne însă de văzut dacă el va reuși să devină apt de joc sâmbătă, 17 martie, la meciul de la FC Aninoasa, din etapa a III-a a returului.

Reamintesc că lui Georgian Păun i s-a refuzat o lovitură de pedeapsă în prima repriză a partidei cu Sporting, atunci când a fost călcat chiar pe locul unde suferise accidentarea inițială, iar tot el a obținut cornerul din care a centrat, apoi, perfect pentru Jean Prunescu, cel care a reușit golul decisiv, ulterior a două încercări, Petrolul impunându-se astfel cu 1-0, în dauna formației din Roșiorii de Vede.

Foto: arhivă personală

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline