Gazeta de Prahova

Vezi ce au păţit braconierii de la Chiojdeanca

Știri

Daniel Dimache

În urma percheziţiilor efectuate de polițiștii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase la data de 19.12.2018, la locuințele a două persoane din comuna Chiojdeanca, în cauză a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale față de cei 2 sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept în formă continuată și braconaj în formă continuată.
Cei doi au fost reținuti şi ulterior prezentați Judecătoriei Ploiești, care a dispus luarea măsurii controlului judiciar, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Poliţia ceruse iniţial aplicarea măsurii de arest preventiv, mai ales că au descoperit la cei doi un adevărat arsenal, iar infracţiunile erau în formă continuată. În plus, cercetările în cauză au continuat, polițiștii depistând alte trei arme letale deținute ilegal.
Armele folosite la braconaj, respectiv o armă de vânătoare cu glonț, o armă de vânătoare cu alice, cu țeava confecționată artizanal precum și armă de vânătoare tip carabină, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Articolul iniţial îl găsiţi aici.

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline