Vezi noile condiţii de acordare a ajutorului de încălzire

Redactia -

Vezi noile condiţii de acordare a ajutorului de încălzire

Comisia specială pentru stabilirea criteriilor şi regulamentului de acordare a ajutorului de încălzire din bugetul local pentru sezonul rece 2013-2014, constituită la nivelul municipiului Ploieşti, s-a întrunit într-o nouă şedinţă luni, 19 august 2013, la sediul primăriei.

Primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, a propus ca în cadrul proiectului ce va fi înaintat spre aprobare consiliului local plafonul să fie de 1400 de lei pe membru de familie.

De asemenea, primarul Iulian Badescu a susţinut propunerea reprezentanţilor UAP şi ai asociaţiilor persoanelor vârstnice de a introduce un nou criteriu pentru acordarea ajutorului municipal: persoanele care au restanţe la întreţinere pe o perioadă mai mare de 120 de zile nu vor beneficia de ajutor. Astfel, în momentul depunerii cererii pentru acordarea ajutorului se va depune şi o adeverinţă de la asociaţia de proprietari privind plata întreţinerii.

Cererile pentru acordarea ajutorului municipal de încălzire se vor depune într-un spaţiu amenajat special în sediul Poliţiei Locale Ploieşti.

Ploieştenii interesaţi de procedura de acordare a ajutorului municipal de încălzire sau care au sugestii şi propuneri pe acest subiect, sunt aşteptaţi la dezbaterea publică a proiectului de hotărâre marţi, 3 septembrie 2013, la ora 16.30, în sala teatrului Toma Caragiu.