Victor Ponta a fost la mall

Redactia -

Victor Ponta a fost la mall

Victor Ponta a făcut vineri o vizită în AFI Palace Ploiești, răspunzând, astfel, invitației reprezentanților AFI Europe România de a participa la inaugurarea centrului comercial. Mall-ul a fost finalizat în urma unei investiții de peste 50 milioane de euro si a creat peste 1.000 de locuri de muncă, fiind unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din regiune.

“Suntem onorați că premierul României a acceptat să fie alături de noi în acest moment important, atât pentru companie, cât și pentru locuitorii orașului Ploiești. Succesul de care se bucură acest proiect încă din prima zi ne întărește convingerea că am luat cea mai bună decizie alegând acest oraș pentru dezvoltarea primului mall al companiei în afara Bucureștiului”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

AFI Palace Ploieşti, singurul mall modern din centrul oraşului Ploieşti, a fost inaugurat joi, 3 octombrie, la doar 16 luni de la demararea lucrărilor. Centrul comercial are o suprafaţă totală închiriabilă de 33.000 mp și oferă locuitorilor din Ploieşti şi celor din împrejurimi peste 100 de branduri naţionale şi internaţionale şi peste 7.000 mp de spaţiu de divertisment.