Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea: „ai facut totul doar pentru tine, azi fă ceva şi pentru binele cetăţenilor”

Redactia -

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea: „ai facut totul doar pentru tine, azi fă ceva şi pentru binele cetăţenilor”

Victor Ponta, fost premier şi preşedinte al PSD a lansat un nou atac dur la adresa fostului său coleg, Liviu Dragnea. In contextul crizei create la nivelul Ministerului de Interne, ca urmare a cazului poliţistului acuzat de pedofilie, Victor Ponta declară: „Situatia de azi este cea mai rea posibila : pentru oamenii care vor si au nevoie sa aiba incredere in Politie, pentru majoritatea covarsitoare a angajatilor corecti si muncitori din Ministerul de Interne , pentru Guvern si pentru PSD – toti avem de pierdut!

Carmen Dan trebuie sa plece din functie – AZI ! Si doar Liviu Dragnea este cel care poate si trebuie sa ii ceara acest lucru – pentru ca Dragnea a pus-o in aceasta pozitie si doar de el asculta.

Si tot AZI Premierul trebuie sa numeasca un nou Sef al Politiei Romane!

Liviu – pana acum ai facut totul doar pentru tine si pt “Cartelul” tau de la Teleorman- azi fa ceva si pentru binele cetatenilor , al Guvernului si al PSD si spune-i Doamnei Dan sa isi dea demisia ( ai tu grija dupa aceea sa ii dai o functie bine platita si fara batai de cap la Parlament sau prin ceva Consilii de Administratie)!”