Victor Roşca a condus primul antrenament al Vispeştiului

Redactia -

Astăzi, de la ora 10.00, Victor Roşca (foto) şi-a intrat în pâine la noua sa echipă, CS Blejoi Vispeşti. Printre elevii săi, de la primul antrenament al săptămânii, s-a numărat şi unul dintre secunzii-jucători, căpitanul Bogdan Onuţ. Roşca şi-a dirijat actualii elevi direct din mijlocul acestora, explicându-le exact ce vrea ca ei să execute.

La şedinţa de pregătire, desfăşurată pe arena comunală de la Blejoi, a asistat şi finanţatorul Adrian Nistoroiu, patronul firmei Vispeşti Glass, care se arată foarte interesat de investiţia făcută în echipa de fotbal, combatantă în campionatul Ligii A Prahova. De faţă, astăzi, a fost şi noul director tehnic al grupării, ex-antrenorul principal Aurel Silviu Panait. Dar Joe nu s-a implicat absolute deloc pe parcursul antrenamentului. În schimb, fostul colaborator al lui Panait, Octavian Costache, trecut la juniori, nu a fost văzut la arenă.

Următorul meci al echipei CS Blejoi Vispeşti se va disputa sâmbătă, 15 octombrie, la Buşteni, în compania Caraimanului, cu începere de la ora 11.00. Succesul este unicul obiectiv al lui Vicky Roşca şi al băieţilor lui, pentru a mai putea spera, viitor la micşorarea ecartului de 8 puncte al liderul Ligii A Prahova, Unirea Câmpina. Echipă care are 10 victorii din tot atâtea posibile, 29 de goluri marcate şi doar unul singur primit, în etapa precedentă, la meciul de acasă cu CS Băneşti Urleta, şi acela încasat dintr-o lovitură de la “11 metri”.