VIDEO – Ce-au găsit poliţiştii acasă la suspecţii de proxenetism

Redactia -

VIDEO – Ce-au găsit poliţiştii acasă la suspecţii de proxenetism

În urma perchezițiilor din această dimineață la persoane bănuite de proxenetism, au fost puse în aplicare 2 mandate de aducere  și au fost ridicate diverse sume de bani, telefoane și bijuterii

La data de  9 martie a.c., poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române au efectuat 2 percheziţii domiciliare, în municipiul Ploieşti şi în localitatea Bărcănești, judeţul Prahova, la persoane bănuite de proxenetism.

Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2016 – februarie 2017, persoanele în cauză ar fi comis acte de proxenetism pe raza municipiului Ploieşti.

În urma perchezitiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor diverse sume de bani, telefoane și bijuterii.

Poliţiştii au pus în aplicare 2 mandate de aducere, persoanele depistate au fost  conduse la sediul poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.La activitate au participat și luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Uita-te la acest video pe YouTube.