VIDEO – Furturi din bancomate la Ploieşti. Ce-au găsit poliţiştii acasă la suspecţi

Redactia -

VIDEO – Furturi din bancomate la Ploieşti. Ce-au găsit poliţiştii acasă la suspecţi

Astăzi, 6 septembrie a.c, polițiștii de investigații criminale din I.J.P. Prahova au efectuat 3 percheziții la domiciliul unor persoane bănuite de furt calificat. 4 mandate de aducere au fost puse în aplicare.

Marți,  06 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din I.J.P. Prahova, împreună cu luptători S.A.S., au efectuat 3 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furt calificat. Descinderile s-au desfășurat în două locații din comuna Bărcănești și una din comuna Gherghița.

Din cercetări, a reieșit că, în perioada iulie – august 2016, persoanele în cauză ar fi săvârșit mai multe furturi din bancomate de pe raza municipiului Ploiești.

4 mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele fiind aduse la sediul I.J.P. Prahova pentru audieri.

De la domiciliile acestora, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor un autoturism, suma de 1.400 de euro și mai multe bunuri cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost utilizate sau ar fi rezultat din activitatea infracțională.Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La percheziții au participat și jandarmi.Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

Uita-te la acest video pe YouTube.