VIDEO percheziţii suspecţi de prostituţie şi proxenetism

Redactia -

VIDEO percheziţii suspecţi de prostituţie şi proxenetism

Opt persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de prostituţie şi proxenetsim au fost depistaste în această dimineaţă, în urma unor percheziţii efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale

Percheziţiile au fost efectuate în trei locaţii din Ploieşti şi Vălenii de Munte, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

În urma activităţilor desfăşurate, la sediul Poliţiei au fost conduse pentru audieri opt persoane: doi bărbaţi şi şase femei. Trei dintre suspecţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, iar cinci femei sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie.

Din primele cercetări a rezultat că activitatea infracţională se desfăşura sub paravanul unui salon de masaj, clienţii fiind racolaţi prin intermediul unor anunţuri de mică publicitate.

Totodată, de la locuinţele suspecţilor au fost ridicate în vederea cercetărilor laptopuri, telefoane mobile şi diverse documente care au legătură cu activitatea infracţională desfăşurată.

{youtubejw}q6J6Wc5ke94{/youtubejw}