VIDEO – Percheziţii la suspecţi de şantaj şi cămătărie

Redactia -

VIDEO – Percheziţii la suspecţi de şantaj şi cămătărie

Astăzi, 14 septembrie, polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au efectuat 6 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de șantaj. 5 persoane au fost aduse la poliție pentru audieri.

Miercuri,  14 septembrie a.c., polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, au efectuat 6 percheziții la domiciliile unor persoane din Ploiești, bănuite de șantaj și cămătărie.

Din cercetări, a reieșit că, în cursul anului 2016, prin amenințarea cu acte de violență, bănuiții ar fi determinat mai multe persoane să le remită diverse sume de bani, cu titul de pretinse datorii.

5 persoane au fost aduse la sediul poliției în vederea audierilor.

De la domiciliile acestora, polițiștii au ridicat în vederea cercetărilor două autoturisme, înscrisuri, un pistol cu aer comprimat, diverse obiecte contondente, precum și suma de 4.000 de lei.

La percheziții au participat și jandarmi.Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj și cămătărie.