VIDEO – Percheziţii în Prahova într-un dosar de braconaj

Redactia -

VIDEO – Percheziţii în Prahova într-un dosar de braconaj

La data de 27 noiembrie, poliţiştii din Prahova au efectuat 5 percheziţii domiciliare la persoane bănuite că ar fi braconat căpriori şi mistreţi, utilizând arme de foc. / 5 persoane au fost conduse la audieri.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au efectuat 5 percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de braconaj cinegetic.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că, în cursul anului 2016, cei în cauză ar fi desfăşurat partide de vânătoare ilegale, în mai multe locaţii din judeţul Prahova.

Aceştia ar fi împuşcat căpriori şi mistreţi, utilizând arme de foc letale.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat arme de vânătoare, muniție, aparatură de confecționat muniție și piese componente pentru muniție interzisă la deținere.

De asemenea, au fost ridicate trofee și carne de vânat.

5 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, pentru audieri, fiind cercetate pentru comiterea infracţiunilor de braconaj cinegetic și uz de armă fără drept.

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La acţiune au participat şi jandarmi.