Vineri, şedinţă extraordinară la Consiliul Judeţean. Află ce proiecte nu mai suportau amânare

Redactia -

Vineri, şedinţă extraordinară la Consiliul Judeţean. Află ce proiecte nu mai suportau amânare

C O N V O C A R E

În temeiul art.94 din Legea nr.215/2001, privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se convoacă Consiliul judeţean Prahova în şedinţă extraordinară, în ziua de vineri, 09 martie 2012, ora 12.00, în sala de consiliu, intrarea B, din Palatul administrativ din Ploieşti. Proiectul ordinei de zi este următorul:


1. Proiect de hotărâre privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată, situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes judeţean ,,Creşterea accesibilităţii către partea de nord a Polului de Creştere, în special către Spitalul Judeţean din municipiul Ploieşti, prin realizarea pasajului rutier peste DN1B, în continuare DJ 102” – iniţiat de domnul Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru proiectul ,,Accesibilitate şi fluidizare trafic către zona industrială Ploieşti Vest şi platforma industrială Brazi” – iniţiat de domnul Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.
3. Diverse