Vineri se deschide Cinema City şi patinoarul din Ploieşti Shopping City

Redactia -

Vineri se deschide Cinema City şi patinoarul din Ploieşti Shopping City

Din dorinţa de a oferi noi şi noi motive de spectacol şi bucurie ploieştenilor, în zilele de 7 şi 8 decembrie, Ploieşti Shopping City dă startul sărbătorilor de iarnă prin deschiderea celui mai mare cinematograf din afara Bucureştiului, Cinema City, a inaugurării patinoarului şi a aprinderii luminilor de Crăciun. In plus, cei mici şi cei mari sunt invitaţi să lase Mosului, scrisoarea în care şi-au aşternut dorinţele pentru seara de Ajun.

                                                          

In 7 decembrie, începând cu ora 17.30, magicianul Johannes va face un număr spectaculos de magie prin care va aprinde luminile de Crăciun si îl va aduce pe Moş Craciun în persoană, ploiestenilor ce vor fi prezenţi în centrul comercial. După ce decorul de sărbătoare care va îmbraca în această iarnă Ploieşti Shopping City va fi dezvăluit, Moş Crăciun va începe primirea scrisorilor copilaşilor.

In aceeaşi seară de 7 decembrie, la ora 19.00 va veni momentul unui spectacol magic pe gheaţă oferit de 5 copii talentaţi, patinatori medaliaţi la concursurile mondiale şi europene: Cristina Stefan, Ana Barbara Gheorghe, Iris Petrea, Lisa Muntean si Ana Maria Bogodoi.

Nu în ultimul rând, Cinema City Ploiesti îşi deschide cele 12 săli cu o vasta selectie de filme, printre care avanpremiera Anna Karenina şi premierele Pumni de Fier, Hoţul de cuvinte şi Mereu în Offside.

Pe 8 decembrie, Moşul va continua să fie in mijlocul copiilor, să le asculte dorinţele şi să le preia scrisorelele, în timp ce pe proaspătul inaugurat patinoar se va desfaşura spectacolul feeric al dansului pe gheata.

 

Despre Ploieşti Shopping City

PLOIEŞTI SHOPPING CITY este primul şi cel mai mare mall regional din zona de sud a României, cu excepţia Bucureştiului, dezvoltat pe o suprafaţă închiriabilă de 55,000 mp, incluzând hipermarket-ul Carrefour ca ancoră principală şi peste 100 de magazine dispuse pe un singur nivel.

Zona de entertainment a Ploieşti Shopping City cuprinde zona de Cinema City (cel mai mare cinema din afara Bucureştiului), zona de food court şi restaurante, un perete de catarat spaţii de joacă pentru copii şi zona de patinoar pe timpul iernii, situata pe terasa exterioara.